Лазаренко заявляє, що не «замовляв» Щербаня й Гетьмана

Поділитися
Екс-прем'єр України Павло Лазаренко заявив, що не має жодного стосунку до вбивств депутата Верховної Ради Євгена Щербаня й екс-глави Національного банку України Вадима Гетьмана.

"Я, Лазаренко Павло Іванович, в черговий раз змушений заявити про те, що не мав і не маю жодного відношення до замовних вбивств Є. Щербаня й В. Гетьмана», - йдеться в заяві П. Лазаренка, текст якої в середу розповсюдила його адвокат Марина Долгопола.

П. Лазаренко зазначив, що зробити таку заяву його змушують події останніх днів в Україні й "чергові спроби керівництва Генпрокуратури зі своїх політичних міркувань" пов'язати ім'я П. Лазаренка з вбивствами Є. Щербаня та В. Гетьмана.

"Мені зовсім не зрозуміло й не відомо, про які нові докази в американській справі щодо зазначених злочинів розповідає в Україні пан Р. Кузьмін", - підкреслив Лазаренко.

Як було повідомлено, перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив, що прокуратура США має свідчення в справі колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка про оплату вбивства депутата Верховної Ради Євгена Щербаня за рахунок коштів П. Лазаренка та екс-прем'єра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі