Кулеба про закон №5655: Там є моменти, які потрібно було доопрацювати

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Він підтвердив, що "закон президентом не підписаний, і це — факт". 

Заступник голови ОП Олексій Кулеба переконує, що офіс максимально конструктивно взаємодіє з усіма структурами, залученими у процес реалізації регіональної політики, у тому числі з Мінвідновлення.

Однако, вже очевидно, що у процесі злиття Мінрегіону та Мінінфраструктури з системи ніби вилучили чип з інституційною пам'яттю. І судячи з кількості форумів, круглих столів та пресконференці на підтримку скандального законопроєкту №5655, команда міністерства зробила ставку саме на будівництво. 

"Давайте подивимося на результати. Зараз час достатньо динамічний, і довго очікувати не доведеться, - зауважив він під час інтерв'ю ZN.UA. - Президент поставив перед командою міністерства чіткі стратегічні завдання, й робота триває вже досить давно. Буквально наступного тижня будуть слухання Конгресу при президентові з кількох законопроєктів, які ми з вами обговорювали. Попереду — експертні майданчики в міністерстві, що стосуються саме регіональної політики". 

За словами Кулеби, "так вийшло", що основний медійний драйвер склався навколо будівництва, тобто навколо закону №5655. Та, за словами чиновника, у ньому є дуже позитивні речі в плані технологій, а є ті, які справді потрібно було доопрацювати.

"Я не знаю, яке рішення в підсумку прийме президент. Але на зараз закон не підписаний, і це факт", - зауважив Кулеба. 

Більше матеріалів Інни Ведернікової читайте за посиланням. 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі