Комітет ВР рекомендував прийняти бюджет-2021

Поділитися
Комітет ВР рекомендував прийняти бюджет-2021 112 Україна
Рада розгляне бюджет у першому читанні 5 листопада.

Бюджетний комітет Верховної Ради рекомендував парламенту прийняти в першому читанні проект держбюджету на 2021 рік. Проект підтримали представники трьох фракцій. Про це повідомив депутат від "Голосу" Ярослав Железняк, передає "РБК-Україна".

Проект бюджету, спрямований Кабінетом міністрів підтримали члени комітету від "Слуги народу", "Євросолідарності" і "Батьківщини". Тепер проект повинні підтримати в першому читанні простою більшістю в 226 голосів.

Розгляд та голосування за бюджет в першому читанні заплановано на четвер, 5 листопада.

На попередньому засіданні 20 жовтня Верховна Рада не стала розглядати проект закону про держбюджет на 2021 рік, всупереч вимогам регламенту.

Перед цим парламентський Комітет з питань бюджету не зміг провести заплановане на 16 жовтня засідання для розгляду поправок до закону про держбюджет на 2021 рік через відсутність кворуму. Зокрема, з 19 членів комітету від "Слуги народу" на засіданні були присутні тільки 5.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі