Комітет підтримав відставку Кулеби. Але сам міністр на засідання не прийшов

Поділитися
Комітет підтримав відставку Кулеби. Але сам міністр на засідання не прийшов © Скріншот з відео
Про заяву щодо відставки Дмитра Кулеби стало відомо зранку, 4 вересня.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який подав заяву про відставку, не прийшов на засідання комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, аби відзвітувати про результати своєї роботи. Про це повідомила народна депутатка з фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко.

«Це просто хамство. Міністр Кулеба не прийшов на звіт на комітет закордонних справ», – зазначила Геращенко. 

Вона також повідомила, що сім членів комітету від «Слуги народу» підтримали звільнення Кулеби. Таким чином було прийнято рішення рекомендувати його відставку.

ЗМІ писали, що найімовірніше, на посаді глави МЗС Кулебу замінить Андрій Сибіга, який нині працює першим заступником міністра. До Міністерства закордонних справ Сибіга потрапив, коли залишив посаду заступника очільника офісу президента України Андрія Єрмака.

Нагадаємо, учора заяви на відставку написали міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, міністр юстиції Денис Малюська, міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, а також віцепремʼєр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі