Італійський прем'єр Монті приїде до Києва на фінал Євро-2012

Поділитися
© ganglandscribe2.blogspot.com
Прем'єр Італії Монті пояснив свій намір приїхати до Києва на фінал Євро-2012 тим, що Меркель теж збиралася це зробити, якщо б Німеччина вийшла в фінал.

Прем'єр-міністр Італії Маріо Монті поїде до Києва, де 1 липня відбудеться фінал Євро-2012 між збірними Італії та Іспанії. Про це він оголосив у п'ятницю, 29 червня, на зустрічі з журналістами за підсумками роботи саміту ЄС в Брюсселі.

«Минула ніч була складною і дуже важливою для Італії ще й тому, що італійська збірна перемогла у півфіналі ЧЄ. Цієї неділі я буду в Києві на фінальному матчі», - сказав Монті.

При цьому він уточнив, що канцлер ФРН Ангела Меркель, яка перебувала з ним під час матчу на саміті ЄС у Брюсселі, «теж поїхала б на фінал у разі перемоги німців».

Раніше тільки президент республіки Джорджо Наполітано побував на першій зустрічі італійців ще на груповому етапі, теж, до речі, з Іспанією, у польському Гданську. Італійське керівництво поряд з деякими іншими європейськими колегами негласно бойкотувало ігри першості в українських містах через ситуацію з колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.

На фінал Євро-2012, який відбудеться в Києві 1 липня, збираються приїхати президент Білорусі Олександр Лукашенко, президент Грузії Михайло Саакашвілі, а також Броніслав Коморовський, президент Польщі, яка разом з Україною приймає чемпіонат. !zn

Читайте також:

Саакашвілі приїде на фінал Євро-2012 та зустрінеться з Януковичем

Янукович подивиться фінальний матч Євро-2012 разом з Лукашенком і Коморовським

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Синоптики пообіцяли гарну погоду на недільний фінал Євро-2012 в Києві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі