Іноземних вболівальників музеї та пам'ятники Києва майже не цікавлять

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Шведські фани музеями цікавляться мало - замовляють екскурсії по Дніпру, п'ють пиво і дивляться футбол у фан-зоні на Хрещатику.

Іноземні вболівальники на Євро-2012 мало цікавляться історичними пам'ятками і музеями Києва, визнав начальник Головного управління комунального господарства Дмитро Новицький.

«На сьогоднішній день, чесно скажу, мало цікавляться. Але є інформація така: шведи часто і багато замовляють екскурсії по Дніпру, і відвідують музей Чорнобиля», - сказав він на прес-конференції у четвер, 14 червня.

За словами Новицького, іноземці виявляють бажання відвідати «центральні, основні музеї» столиці, зокрема Національний музей російського мистецтва, Київський музей західного і східного мистецтва.

У свою чергу начальник Головного управління з питань підготовки Євро-2012 в Києві Тетяна Слишик, говорячи про відвідуваність іноземцями київських екскурсій, розповіла: «Екскурсіями більше цікавляться, організовують екскурсії для дружин (гравців) команд, для тих супроводжуючих осіб, яким цікаво побачити вперше місто, побачити архітектуру, музеї, і оперу, і театри наші».

- Київська фан-зона працює до другої ночі

На сьогоднішній день, за словами Новицького, у Києві працює 13 інформаційно-туристичних центрів, де можна отримати карту Києва або купити докладні путівники по столиці, дізнатися про туристичні маршрути та екскурсії, які можна відвідати.

Разом з тим він зазначив, що незважаючи на те, що було надруковано достатньо карт столиці для туристів, до фіналу Євро-2012, можливо, доведеться ще додрукувати.

Нагадаємо, що у Києві поки відбувся тільки один матч Євро-2012 - 11 червня збірна України обіграла команду Швеції. У п'ятницю, 15 червня, на НСК «Олімпійський» зіграють збірні Англії і Швеції. !zn

Читайте також:

Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Після перемоги над Швецією обіграти Україну буде ще складніше, - тренер збірної Франції

У київській фан-зоні посилили охорону через повідомлення про мінування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі