В Україні йде підготовка до реєстрації географічного зазначення для популярних продуктів

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
В Україні йде підготовка до реєстрації географічного зазначення для популярних продуктів © pixabay.com
Це гуцульська коров'яча бриндзя, херсонські кавуни, мелітопольська черешня, карпатський мед і чотири види вина - "Шабське", "Ялпуг", "Закарпаття" та "Білгород-Дністровський".

Протягом кількох місяців триває підготовка до реєстрації географічного зазначення для інших продуктів, які б мали стати впізнаваними й популярними українськими географічними зазначеннями за кордоном: це гуцульська коров'яча бриндзя, херсонські кавуни, мелітопольська черешня, карпатський мед та чотири види вин - "Шабський", "Ялпуг", "Закарпаття" і "Білгород-Дністровський".

Про це у своїй статті для DT.UA пише Роман Якель. На його думку, саме гуцульська овеча бриндзя, яку небезпідставно величають "білим золотом Карпат", задасть добрий старт цьому процесові.

"Географічне зазначення означає більше, ніж бренд. Адже бренд ідентифікує одного виробника чи продавця товару, послуги. А географічне зазначення стосується багатьох виробників або продавців певної продукції", - підкреслює оглядач.

Детальніше про реєстрацію українських продуктів харчування з географічним зазначенням читайте у статті Романа Якеля "Біле золото Карпат" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі