В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники. Про це у коментарі УНН повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекції Сергій Кияниченко.
За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.
«На сьогоднішній день є така продукція, але, на жаль, у загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить у собі синтетичних речовин», - повідомив Кияниченко.
Як повідомлялося, український прем'єр Микола Азаров «з жалем» відмовився від ковбаси і сосисок та повністю перейшов на натуральні продукти. При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості. !zn
Читайте також
За тиждень новорічних свят українці з'їдять 40-денну норму м'яса
Азаров з жалем «відмовився від ковбаси та сосисок»
В Україні 6% продуктів містять ГМО
Мінприроди: Усі генно-модифіковані рослини в Україні вирощуються незаконно
Тільки у 3% української ковбаси відсутня синтетика
08 березня, 2012, 13:00
Поділитися
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка
Флуд
Порушення дійсного законодвства України
Образа учасників дискусії
Реклама
Розпалювання ворожнечі
Ознаки троллінгу й провокації
Інша причина
Відміна
Надіслати скаргу
ОК
