Разумков сподівається, що Рада вчасно ухвалить держбюджет-2021

Поділитися
Разумков сподівається, що Рада вчасно ухвалить держбюджет-2021
Викликами для Ради він назвав коронавірус і місцеві вибори.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розраховує, що парламент своєчасно прийме державний бюджет України на 2021 рік. Про це він заявив на пленарному засіданні сьогодні, 1 вересня.

"У нас з вами на цій сесії буде великий виклик - це державний бюджет України на 2021 рік. Я дуже сподіваюся, що і ми, і уряд в першу чергу, своєчасно зробимо все залежне від нас для того, щоб бюджет був прийнятий, і держава увійшло в новий рік з гідною кошторисом ", - сказав Разумков.

За його словами, серед викликів, які стоять перед Радою - друга хвиля коронавируса і місцеві вибори.

"Всі ви бачите кількість хворих... І в цьому плані без Верховної Ради також буде складно вийти з кризової ситуації... Верховна Рада завжди була, є і буде політичним органом, і в її рішеннях буде політичний аспект, але мені дуже б хотілося, щоб навіть під час виборчої кампанії всі добре розуміли, що вибори проходять, а повага людей буде залишатися, чи не буде залишатися з нами. Тому політика - це правильно це важливо, рейтинги - це важливо на 100%, однак державна позиція повинна переважати над ними ", - сказав Разумков.

Спікер парламенту Дмитро Разумков 1 вересня відкрив четверту сесію Верховної Ради IX скликання. Перше засідання нової сесії почалося о 12:00. На момент відкриття в залі зареєструвалися 299 осіб.

 

 

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі