Ціни на хліб у Києві з 1 грудня зростуть на 5-15%

Поділитися
Ціни на хліб у Києві з 1 грудня зростуть на 5-15% Пройшли вибори, і хліб подорожчав © kievcity.gov.ua
Буханець "українського" коштуватиме майже 8 грн, батон подорожчає до 5,64 грн. Ціни у фірмових магазинах "Київхліб" залишаться незмінними.

ПАТ "Київхліб" оголосило про підвищення відпускних цін на основні сорти продукції з 1 грудня 2015 року.

Як повідомляється на сайті підприємства, ціна на "український столичний подовий", 0,95 кг зросте на 1,02 грн (14,8%) - з 6,90 до 7,92 грн, на "пшеничний традиційний подовий", 0,65 кг підніметься на 0,60 грн (10,6%) - з 5,64 грн до 6,24 грн, "батон нарізний київський" подорожчає на 0,30 грн (5,6%) – з 5,34 до 5,64 грн.

При цьому ціни на три види хлібобулочних виробів (український домашній, 0,95 кг, пшеничний київський, 0,65 кг і батони звичайні в/с, 0,5 кг), що реалізуються в мережі фірмової торгівлі за умов інвестиційних договорів, залишаються незмінними.

"Київхліб" обґрунтовує підвищенням цін, зростанням цін на борошно та іншої сировини (цукор, олія, дріжджі, сіль), а також законодавчим підвищенням мінімальних зарплат.

Читайте також: "Київхліб" закриває ще один комбінат у центрі Києва

На початку весни нинішнього року "Київхліб" мав намір підняти ціни на свою продукцію. Тоді з 12 березня подорожчання хліба планувалося на 30%, однак АМКУ, а також мер Віталій Кличко скасували підвищення цін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі