З 30 жовтня по 3 листопада 2019 року в Парижі, проходила найбільша в світі виставка Salon du Chocolat, яка присвячена какао і шоколаду. У Цьому році виставка відзначала свій ювілей – 25 річницю.
Відвідувачі мали змогу скуштувати цукерки, торти і тістечка від кращих кондитерів і шоколатьє з усього світу. На території площею понад 2500 кв. М, присвячена кондитерським виробам, були представлені 500 учасників з усього світу, найбільше зібрання країн-виробників какао в самому серці Парижа, маса заходів для всіх всіх бажаючих.
Для гостей були організовані лекції від виробників какао-бобів, а також майстер-класи найвправніших кондитерів, за роботою яких можна було поспостерігати. Кондитери демонстрували, що можуть зробити з шоколаду буквально, що завгодно, навіть величезну скульптуру ведмедя, або носоріга.
Одним з найбільш ефектних подій став показ мод, в якому моделі демонстрували вбрання, створені з шоколаду і какао-бобів. Одна з моделей навіть виїхала на подіум верхи.
На виставці були обрані кращі какао-боби, їх виростив Хосе Сагубан, фермер з філіппінського міста Давао. Переможця обирали сліпим голосуванням. Саме цей фермер постачає сировину однією з кращих філіппінських кондитерських компаній Auro Chocolate.