У Києві пройшов 32-й фестиваль «Парад надій-2021»

Поділитися
У Києві пройшов 32-й фестиваль «Парад надій-2021» "Парад надій" проходив 16-17 жовтня
Цього року участь у фестивалі взяли учасники з України, Польщі, Грузії та Молдови.

16 і 17 жовтня в Києві відбувся 32-й Міжнародний фестиваль «Парад надій», організований Валентиною Федорчук і співзасновником ГК «Фокстрот» Геннадієм Виходцевим за інформаційної підтримки провідних українських медіа. За лідерство на паркеті змагалися спортсмени з 110 клубів України, Польщі, Грузії, Молдови - професіонали і початківці в категоріях «ювенали», «юніори», «молодь», «дорослі», «Pro-Am» (тренер і учень), «сеньйори».

- Ми повернулися! - сказала, під час відкриття фестивалю його засновниця Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України. - Традиційний час турніру в календарі українських турнірів - початок березня. 31 рік ми дотримувалися цих дат. У 2021 році через весняний локдаун ми не змогли провести «Парад надій» за календарем. Але завдяки особистій підтримці Геннадія Виходцева 32-й турнір «Парад надій» надав паркет танцюристам-бальникам.

Переможцями в категорії «Дорослі» в латиноамериканській програмі стала пара Денис Лебідь і Діана Калитвенцева - представники клубу Dance Innovation Team (м.Київ). Переможцями наймолодшої за віком танцювальної категорії стали Лев Панченко та Марія Гусак - представники клубу MStudio (м.Київ), які виступили в європейській програмі та стали першими в категорії «Ювенали 1 + 2 N». Найсильнішими в групі «Молодь 1 Rising Stars» в латиноамериканській програмі були визнані Андрій Савінський і Поліна Бесєдіна з клубу Body Feet (м.Київ). Перше місце в європейській програмі в категорії «Молодь 2» зайняли Дмитро Ліщук і Аліна Куснер з клубу Sparta (Харків). Найкращою в категорії «сеньйори» в латиноамериканській програмі стала пара Андрій Кокодіняк і Оксана Хом'як з львівського клубу АматорЛьвів. Денис Самсон - учасник шоу «Танці з зірками» - в трьох перших відділеннях 16 жовтня він судив спортсменів, а в четвертому відділенні виступив зі своєю партнеркою-ученицею Анастасією Соніною в категорії «Pro-Am Cup Scholarship A» (17-35) в латиноамериканській програмі. Пара зайняла перше місце; оцінювався виступ студентки.

Спортсменів оцінювало авторитетне журі - 60 суддів з України, Польщі, Молдови, Італії, Німеччини, Великої Британії, Канади - неодноразові чемпіони світу та Європи в своїх категоріях.

Головна відмінність «Параду надій» від інших українських турнірів - наявність Кубка Фокстрот. Цей приз з'явився 19 років тому завдяки ініціативі Геннадія Виходцева. Його вручають найсильнішим виконавцям танцю фокстрот. Найкращими в цьому танці в 2021 році судді назвали пару Олександр Безкровний і Марія Савчук з клубу Sparta (м.Харків). Бренд «Фокстрот» в особі лисички Фоксі вручив 19-й Кубок Фокстрот переможцям. Цінні подарунки отримала вся трійка спортсменів на п'єдесталі. Заохочувальні призи від Фокстрот були вручені всім парам-фіналістам.

Геннадій Виходцев, співзасновник ГК «Фокстрот», вважає, що проведення подібних турнірів дозволяє спортсменам продемонструвати плоди своєї праці танцювальному співтовариству і глядачам, а також отримати об'єктивну оцінку своєї роботи від авторитетних суддів. "19 років бренд «Фокстрот» підтримує проведення турніру «Парад надій». За цей час ми стали частиною команди Валентини Федорчук, яка задає рівень проведення подібних заходів всьому танцювальному співтовариству України", - прокоментував свою участь генеральний партнер Параду, співзасновник ГК «Фокстрот» Геннадій Виходцев.

За роки організації фестивалю, який вона проводить разом з Оленою Федорчук-Лемішко, Валентина Федорчук зібрала команду справжніх зіркових партнерів. Спортсмени отримують подарунки та сувеніри від Групи компаній «Фокстрот», сокового партнера - ТМ «Садочок» компанії Pepsico в Україні, доброго партнера - виробника м'яких іграшок ТМ «Гулівер Країна». Серед постійних партнерів фестивалю - готель «Редіссон Блу Поділ», який розміщує суддів, танцювальний магазин Dance me, вода «San Benedetto».

Медіапартнери фестивалю в 2021 році - всеукраїнське видання «Дзеркало Тижня - Україна», медіа холдинг OBOZREVATEL, інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», інформаційне агентство "РБК-Україна", всеукраїнська газета «День», телеканали Прямий і Live, онлайн-видання «Вікенд у Києві», найкращий онлайн-портал про все, чим цікавиться сучасна жінка Hochu.ua, інтернет-портали Eurostar, Lucky Ukraine, Studio of my dreams, Glory, Cut і онлайн-журнал Star Brothers. Промо-партнером фестивалю всьоме стало PR-агентство BeMyMedia.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі