Столичні ресторан, бар і синагога увійшли в шорт-лист Dezeen Awards 2021

Відео
Поділитися
Столичні ресторан, бар і синагога увійшли в шорт-лист Dezeen Awards 2021 © Меморіальний центр Голокосту "Бабин Яр"
Переможців премії Dezeen Awards 2021 оголосять вже в листопаді

Dezeen Awards - щорічна премія яка проводиться всесвітньо відомим виданням про дизайн і архітектуру Dezeen вже четвертий рік. Dezeen Awards відбирає кращі архітектурні проекти, інтер'єри і дизайн з усього світу, а також студії і окремих архітекторів і дизайнерів, що створюють найвидатніші роботи.

В цьому році в шорт-листі премії Dezeen Awards відзначили три київські проекти: синагогу в Бабиному Яру, ресторан "Їстетіка" і Ізак бар Virgin на Арсенальній площі.

Синагога в Бабиному Яру

Синагога в Бабиному Яру - 11-метрова дерев'яна будівля, що трансформується та стоїть на платформі, що підноситься над землею. Парафіяни збираються разом, щоб відкрити синагогу вручну, розгорнувши дах, галерею для жінок і поміст для молитов. Як книга, вона відкриває новий світ для зборів, згадуючи минуле і прославляючи красу життя.

Проект синагоги створила швейцарська студія Manuel Herz Architects.

Ресторан "Їстетіка"

Компанія Yakusha Design створила інтер'єр київському ресторану "Їстетіка" в основному з натуральних та перероблених матеріалів, з живим духом ремісничих предметів.

Простота і екологічність були ключовими елементами в дизайні. В результаті вийшов лаконічний сучасний інтер'єр, який претендує на перемогу в номінації "Інтер'єри барів та ресторанів".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від селективності кулінарія (@istetyka)

Izakaya Virgin Bar

Дизайнерська студія Yodezeen спроектувала японський ресторан в центрі Києва. Цей проект, зайняв 405 квадратних метрів 300-річної будівлі колишнього заводу «Арсенал», в самому центрі Києва.

Ресторан Virgin також змагається в номінації "Інтер'єри барів та ресторанів".

Нагадаємо, раніше Dezeen зібрали дванадцять незвичайних і найбільш цікавих архітектурних проектів, які завершать у 2021 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі