Проєкт «Дія.City» увійшов до шортлиста премії Emerging Europe Awards 2022

Поділитися
Проєкт «Дія.City» увійшов до шортлиста премії Emerging Europe Awards 2022 «Дія.City» увійшла до шортлиста європейської премії © Міністерство цифрової політики
Переможці стануть відомими 23 червня.

Український проєкт «Дія.City» увійшов до короткого списку премії Emerging Europe Awards 2022. Нею щороку відзначають організації, проєкти та людей за досягнення у розвитку регіону. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Дія.City» номінували у категорії Modern and Future-Proof Policy за "унікальний внесок у позиціонування України як потужного IT-хаба шляхом створення умов для розвитку компаній та залучення іноземних інвестицій".

Переможців буде визначено на Future of Emerging Europe Summit & Awards 2022, який відбудеться 23 червня у Брюсселі.

«Дія.City» - це проєкт Міністерства цифрової трансформації України, який є податковим та регуляторним простором для IT-компаній, які хочуть працювати в Україні.

Закон про «Дія.City» Верховна Рада ухвалила у липні 2021 року. Документ закладає основу для запровадження в Україні спеціального правового режиму "Дія.City" та визначає його загальні засади.

Передбачається, що спеціальний правовий режим має створити в Україні ІТ-хаб.

Спецрежим запроваджує спеціальну модель оподаткування, гнучкі умови працевлаштування та окремий порядок взаємодії з держорганами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі