Названо місто, в якому відбудеться «Євробачення-2025»

Відео
Поділитися
Названо місто, в якому відбудеться «Євробачення-2025» "Євробачення-2025" пройде у Базелі © Скріншот Youtube
Наступного року конкурс прийматиме Швейцарія.

Європейська мовна спілка назвала місто, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення» наступного року. Ним став швейцарський Базель, повідомляється на сайті Спілки.

Базель - третє за величиною місто країни. Швейцарія вже двічі приймала «Євробачення»: 1956 року конкурс пройшов у місті Лугано, а 1989 – у Лозанні.

У 2025 півфінали пройдуть 13 і 15 травня, а великий фінал - 17 травня. Список країн, які візьмуть участь у "Євробаченні" наступного року, опублікують пізніше.

«Стратегічне розташування Базеля на перетині доріг Європи робить його ідеальним місцем для заходу, який прославляє силу музики, яка об'єднує людей через кордони. Базель із його унікальним поєднанням традицій та інновацій відображає дух конкурсу пісні «Євробачення». Винятковий майданчик міста St. Jakobshalle та видатна гостинність забезпечать незабутні враження для делегацій, артистів та шанувальників», - заявив виконавчий супервайзер «Євробачення» Мартін Остердал.

Нагадаємо, фінал «Євробачення-2024» пройшов у травні цього року у шведському місті Мальме. Перемогу на конкурсі здобули представники Швейцарії Nemo, які виконали пісню The Code.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі