Меню ресторану опрацьовано до дрібниць, щоб ви не замовили - пасту fresca, свіжоспечену фокаччу або лінгвіні з морепродуктів, будьте впевнені у чудовому смаку обраної страви. Особливий акцент у Vero Vero на формаджерії: окрім моцарелла-бару у ресторані представлено більше 20 видів різних сирів. Велика винна карта, в якій підібрано кращі італійські вина, колекцію граппи і понад 37 найменувань вин К'янті - ще одна знакова особливість ресторану.
У жовтні Vero Vero презентував оновлене осіннє меню. До нього увійшли страви у традиційному для закладу італійському стилі.
Перепелиці по-п'ємонтськи - безумовно хіт осіннього сезону. "Наш шеф маринує перепелиць протягом доби з імбиром, часником і оливковою олією. Подається страва на овочевій "подушці" з цукіні, баклажанами, петрушкою і болгарським перцем. Шеф радить їсти перепелиць руками, аби жодної краплі природного соку і ніжного м'яса не було втрачено", - каже Роман Калініченко, керівник ресторану Vero Vero.
Справжній приклад оригінальної страви італійської кухні у меню Vero Vero - Зелена лазанья Болоньєзе, з борошна м'яких сортів пшениці. Для найніжнішої лазаньї використовують тісто зі шпинатом, соус бешамель, пармезан і яловичину.
Рецепт смачної італійської піци Прошутто Фунг з моцарелою, шинкою і грибами сягає корінням Болоньї. Соковита, насичена, з ароматом трюфеля піца припаде вам до смаку. Особливу пікантність надає їй орегано.
З легких закусок і салатів зверніть увагу на ніжний Салат Лардон зі скибочок підсмаженої парми, черрі, сухариків, салатного листя. Зверху у салат кладуть яйце-пашот, які гості розрізають і міксують із салатом. Салат із фенхелем і грушею нарізають тонкою соломкою. У цю соковиту й апетитну страву кладуть філе апельсинів, букет салатного листя і буррату.
На десерт не відмовте собі у задоволенні з'їсти Шоколадний тарт - найніжніший брусочок зі смачним сорбетом із маракуї, який ідеально смакуватиме до вашого обіду або вечері.
Ласкаво просимо у Vero Vero. Тут на вас чекають смачні страви італійської кухні!