Kalush Orchestra виступили на церемонії MTV EMA 2022

Відео
Поділитися
Kalush Orchestra виступили на церемонії MTV EMA 2022 Kalush Orchestra виступили на MTV EMA 2022 © Суспільне мовлення
Церемонія відбулася у Дюссельдорфі.

Український гурт Kalush Orchestra виступив на церемонії нагородження премією MTV Europe Music Awards, яка пройшла в Дюссельдорфі. Колектив став спеціальним гостем церемонії.

Українці виконали пісню Stefania, з якою цього року перемогли на «Євробаченні». Постановкою спеціального виступу для MTV EMA 2022 займався хореограф Костянтин Томільченко.

«Глядачі зустрічали наш гурт з українськими прапорами! Слова підтримки України висловили Ріта Ора, Девід Гетта, Muse, дякуємо! А також особисто зустрілися з гуртом One Republic, який висловив підтримку Україні, і сказав, що їм подобається музика Kalush Orchestra!», - написали учасники Kalush Orchestra в Instagram.

Раніше український гурт разом із фінським колективом The Rasmus записав кавер на легендарну пісню In The Shadows.

Нагадаємо, у травні Kalush Orchestra разом з Фондом Сергія Притули влаштували аукціон, на якому продали свою нагороду, одержану за перемогу на «Євробаченні». У такий спосіб вони зібрали гроші на потреби Збройних сил нашої країни.

Кришталевий мікрофон було продано за 900 тисяч доларів. Вони пішли на придбання комплексу безпілотників PD-2 для української армії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі