Jerry Heil отримала нагороду MME Awards 2023

Поділитися
Jerry Heil отримала нагороду MME Awards 2023 Jerry Heil нагородили премією MME Awards 2023 © Jerry Heil / Instagram
Співачку нагородили в категорії Public Choice Award.

Українська співачка та автор пісень Jerry Heil здобула престижну музичну нагороду MME Awards 2023, яка представляє сучасне та майбутнє звучання Європи. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Співачку було нагороджено у категорії Public Choice Award, в якій вибір роблять глядачі шляхом голосування. Jerry Heil також отримає приз у розмірі 5000 євро та лайв-виступ у студії Deezer.

Варто зазначити, що українські музиканти отримують цю престижну нагороду вже втретє поспіль. Попередніми лауреатами були alyona alyona та Alina Pash.

Премія MME Awards є трансформацією премій European Border Breakers Awards (EBBA) та Music Moves Europe Talent Award (MMETA), які вручаються ЄС з 2004 року. Раніше премію отримували такі виконавці як Stromae, Adele, Mumford & Sons, Dua Lipa, Rosalia, Meduza, Lous and Yakuza, Inhaler.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі