ЗМІ: Зник один зі свідків у справі харківського журналіста Кліментьєва

Поділитися
© Вадим Лисенко, flickr.com
Зник один зі свідків у справі про зникнення головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Кліментьєва. Про це 1 вересня повідомив заступник зниклого журналіста Петро Матвієнко.
Зник один зі свідків у справі про зникнення головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Кліментьєва. Про це 1 вересня повідомив заступник зниклого журналіста Петро Матвієнко. Водночас якої-небудь інформації з цього приводу Матвієнко не дає, посилаючись на таємницю слідства. Він стверджує, що інформацію про зникнення свідка отримано з достовірних джерел. У центрі зв'язків з громадськістю ГУ МВД в Харківській області наразі не коментують ситуацію. Раніше, 14 серпня повідомлялося про те, що засновник і головний редактор інформаційної газети «Новий стиль» Василь Кліментьєв зник без вісті. 11 серпня він виїхав з будинку з невідомим чоловіком на автомобілі BMW сріблястого кольору в невідомому напрямку і не повернувся. Дзержинський райвідділ міліції Харкова 15 серпня порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство». Пізніше, 25 серпня, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що зниклий журналіст міг стати жертвою «значущих людей», яких він критикував у своїх публікаціях. За матеріалами: МГ «Объектив»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі