ЗМІ: Згорів таємний центр зв'язку Генштабу РФ

Поділитися
Під час пожежі на базі зберігання авіаційно-технічного майна Військово-морського флоту РФ згорів ще один об'єкт російського Міноборони, секретний центр зв'язку Генштабу РФ, який розташовувався у тому ж Коломенському районі, на території частини повітряно-десантних військ у Щурово.

Під час пожежі на базі зберігання авіаційно-технічного майна Військово-морського флоту РФ згорів ще один об'єкт російського Міноборони, таємний центр зв'язку Генштабу РФ, який розташовувався у тому ж Коломенському районі, на території частини повітряно-десантних військ у Щурово.

Збиток, нанесений вогнем, оцінюється у декілька мільйонів рублів. Генштаб РФ поки не прокоментував цю інформацію, повідомляє канал "Росія 24".

Раніше у четвер Слідчий комітет при прокуратурі РФ порушив справу за фактом пожежі на базі ВМФ у підмосковній Коломні. Стаття - "Халатність, що призвела до значних збитків".

Напередодні президент Дмитро Медвєдєв на засіданні Ради безпеки звільнив декількох офіцерів Військово-морського флоту, а головкома адмірала Висоцького попередив про неповну службову відповідність. Голові Міноборони Анатолію Сердюкову було сказано: "Якщо ще що-небудь таке загориться - відповідатимуть усі".

Як повідомлялося, у Московській області під Коломною сталася пожежа на базі зберігання авіаційно-технічного майна Військово-морського флоту. Слідчий комітет при прокуратурі РФ проводить дослідчу перевірку за фактом пожежі.

У результаті згоріли штаб, фінансова частина, клуб, два бокси автомобільного парку, 13 сховищ з авіаційним майном різного призначення і 17 відкритих майданчиків для зберігання техніки з розташованими на них автомобілями. Люди не постраждали. 30 липня вогонь був загашений.

Росія у вогні

Природні пожежі через аномальну спеку та посухи у даний час вирують у 17 суб'єктах РФ. У семи регіонах, в тому числі у Московській області, президент Дмитро Медвєдєв раніше ввів режим надзвичайної ситуації.

Загалом станом на ранок четверга, 5 серпня, на території Російської Федерації зареєстровано 843 вогнища природних пожеж, у тому числі 47 — торф'яних. Протягом доби виникло 373 вогнища лісових пожеж, загашено 254 вогнища. Продовжують діяти 589 вогнищ загальною площею 195 тис. 834,4 га (за попередню добу — 520 вогнищ площею 188 тис. 538,8 га).

За останніми даними, у результаті пожеж у Росії загинули 50 людей, більше 300 постраждали.

Загалом із початку пожежонебезпечного періоду 2010 року на території Російської Федерації виникло 24 тис. 413 вогнищ природних пожеж загальною площею 712 тис. га 412,1, в тому числі 964 осередки торф'яних пожеж загальною площею 1 тис. 261,5 га.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі