ЗМІ: Цушко може очолити Соцпартію

Поділитися
Міністр економіки Василь Цушко фактично визнав, що має намір очолити Соціалістичну партію.

Міністр економіки Василь Цушко фактично визнав, що має намір очолити Соціалістичну партію.

Політик в інтерв'ю "Делу" назвав умови, від яких залежить його призначення. «Перша - моя особиста згода, і друга - якщо делегати з'їзду оберуть мене», - зазначив міністр. За словами Цушка, він зараз на стадії прийняття рішення. Але часу на роздуми залишилося небагато. Як відомо розстановка сил у Соцпартії повинна визначитися до з'їзду, який відбудеться 24 липня. «Як тільки прийму рішення - опублікую його у газеті «Товарищ» (партійне видання Соцпартії, - ред.)», - пообіцяв Цушко.

Нагадаємо, із пропозицією очолити СПУ до Василя Цушка звернувся діючий голова партії Олександр Мороз. Він у свою чергу планує залишитися у партії на посаді почесного голови.

Міністр економіки запевняє, що пропозиція очолити Соцпартію - ідея самого Мороза. «Якщо погоджуся балотуватися, буду наполягати на тому, щоб відбулося таємне голосування. Окрім того, я не хочу, щоб обирали міністра економіки, я хочу, щоб голосували за члена партії Василя Цушка», - запевнив міністр.

На питання про те, чому Мороз вирішив відмовитися від лідерства у СПУ, Цушко відповів: «Мороз - тверезомислячий політик, який вирішив, що керівництву партії потрібне оновлення. А він у міру своїх сил збирається допомагати новому керівництву».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі