ЗМІ: На набережній у Києві закриють всі готелі і ресторани

Поділитися
До кінця липня на набережній у Києві не залишиться жодного розважального закладу та готелю, повідомили у Транспортній прокуратурі Києва газеті «Сегодня».

До кінця липня на набережній у Києві не залишиться жодного розважального закладу та готелю, повідомили у Транспортній прокуратурі Києва газеті «Сегодня».

«Порушено кримінальну справу за фактом незаконного використання набережної. Ресторан «Муракамі», який 8 липня було відшвартовано із другого причалу Набережного шосе, - тільки початок», - відзначили виданню в прокуратурі.

Нагадаємо, що 8 липня представники міліції і столичної прокуратури відбуксували розташований на Дніпрі ресторан на воді «Муракамі» без згоди власників закладу.

Адвокат мережі ресторанів «Козирна Карта» Олександр Чорних, куди входить заклад «Муракамі», розповів, що власники не отримали постанови про порушення справи.

«Досі нам виразно не пояснили, у чому полягають наші порушення, але забрати баржу не дозволяють. У транспортній прокуратурі кажуть, що ресторан ми можемо поставити у будь-якому іншому місці, але тільки не там», - пояснив Чорних.

За його словами, під час транспортування судну були нанесені ушкодження. Керівництво закладу оцінило збитки приблизно у 50 тис. грн.

Як повідомила співробітник відділу зв'язків із громадськістю «Козирної Карти» Наталія Лур'є, власники усіх закладів на воді (на Набережній їх близько 20-ти) планують підготувати спільну акцію протесту. За словами рестораторів, причина їх виселення полягає у новому інвесторі, у якого свої плани на Набережну та наявні заклади заважають їхньому здійсненню.

За матеріалами: Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі