ЗМІ: Готуються звільнення керівників Київпастрансу та Київського метрополітену

Поділитися
У київській мерії цього тижня можливі чергові звільнення. Своїх крісел можуть позбутися начальники підприємств Київпастранс і Київського метрополітену, пише газета "Сегодня" із посиланням на власні джерела в мерії.
У київській мерії цього тижня можливі чергові звільнення. Своїх крісел можуть позбутися начальники підприємств Київпастранс і Київського метрополітену, пише газета "Сегодня" із посиланням на власні джерела в мерії.Як повідомило джерело, найближчим часом влада має підписати наказ про звільнення гендиректора Київпастрансу Миколи Ламбуцького. У свою чергу, за словами помічниці першого заступника мера Олександра Попова, у п'ятницю, 23 липня, наказ ще не був ним підписаний. Як пише видання, раніше про ймовірне звільнення Ламбуцького заявляв віце-прем'єр Володимир Сівкович. За його словами, КРУ виявило у КП розкрадання на десятки мільйонів гривень, і справи передають до прокуратури та міліції. Також керівництво звинувачують у закупівлі транспорту в кредит за завищеними відсотками та затримку у запуску швидкісного трамвая, який обіцяли здати ще до кінця минулого року, пише видання. Головний інженер Київпастрансу Юрій Бомбардьоров не заперечує вірогідність відставки Ламбуцького. "Новини (про зміну керівництва - ред.) повинні бути цього тижня. Навряд чи крісло займе хтось з наших, швидше, прийде людина зі сторони", - сказав Бомбардьоров. Сам Ламбуцький на питання про його відставку відповідати відмовився, пише видання. В опозиції кажуть, що разом з Ламбуцьким своє крісло може втратити і начальник Київського метрополітену Петро Мірошников, який вже два з половиною тижні перебуває у відпустці. У кулуарах мерії ходили чутки про від'їзд Мірошникова за кордон. Як з'ясували журналісти, начальник Київського метрополітену поїхав до родичів у Маріуполь. "Я зараз у відпустці. Питання моєї відставки поки не вирішене", - сказав Мірошников виданню. Нагадаємо, у п'ятницю, 24 липня виконуючий обов'язки голови Київської міськадміністрації Олександр Попов повідомив, що погодив питання звільнення начальника головного фінансового управління Київської міськадміністрації Віктора Падалки. Окрім того, Попов має намір звільнити з посади начальника головного управління охорони здоров'я медичного забезпечення Київської міськадміністрації Людмилу Качурову.

За матеріалами газети "Сегодня"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі