Жертвами авіакатастрофи у Китаї стали понад 40 людей

Поділитися
У результаті авіакатастрофи в китайській провінції Хейлунцзян, яка сталася у вівторок, 24 серпня, загинули щонайменше 42 людини. Такі цифри у середу повідомили рятувальники, які працюють на місці трагедії.
У результаті авіакатастрофи в китайській провінції Хейлунцзян, яка сталася у вівторок, 24 серпня, загинули щонайменше 42 людини. Такі цифри у середу повідомили рятувальники, які працюють на місці трагедії.Лайнер авіакомпанії Henan Airlines Embraer ERJ-190, що здійснював політ із Харбіна, під час посадки в аеропорту міста Ічунь викотився за межі смуги і загорівся. Загалом на борту знаходилася 91 людина. У результаті загинули 42 особи, 49-ть отримали різні травми і були госпіталізовані. За словами заступника голови департаменту громадської безпеки Хейлунцзян Сун Баннаня, більшість врятованих не отримали ушкоджень небезпечних для життя. Однак троє знаходяться у важкому стані. Що стало причиною катастрофи, поки не відомо. За непідтвердженими відомостями у момент інциденту аеропорт міста Ічунь був оповитий щільним туманом. Причини катастрофи, яка стала найбільшою в Китаї за останні шість років, може прояснити один з «чорних ящиків», який знайдений на місці трагедії. Henan Airlines (раніше відома під назвою Kunpeng Airlines) є спільним американо-китайським підприємством і розташована у провінції Хенань. Останній серйозний авіаційний інцидент у КНР відбувся у листопаді 2004 року, коли літак із 54 пасажирами і членами екіпажу, розбився на півночі країни. Загинули всі, хто перебував на борту, а також дві людини на землі. Нагадаємо, остання значна авіакатастрофа сталася у кінці липня в Пакистані. У результаті аварії Airbus А-321, що виконував рейс з Карачі до Ісламабаду, загинули більше 150 осіб.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі