ЗАЗ готує до виробництва двох абсолютно нових автомобілів

Поділитися
Запорізький автомобільний завод (ЗАЗ) планує розпочати виробництво двох абсолютно нових моделей, розрахованих на масового покупця, реалізовувати які передбачається на ринках країн СНД.
Запорізький автомобільний завод (ЗАЗ) планує розпочати виробництво двох абсолютно нових моделей, розрахованих на масового покупця, реалізовувати які передбачається на ринках країн СНД.За словами голови правління ЗАЗа Миколи Євдокименка, почати повномасштабне виробництво новинок найбільший український автохолдинг планує до 2012 року. Євдокименко зазначив, що нові автомобілі більш ніж на 50% збиратимуться з елементів   українського виробництва. На даний час для них готуються площі в зварювальних цехах підприємства. "Це будуть абсолютно нові моделі повномасштабного виробництва з доданою українською вартістю більше 50%" — заявив топ-менеджер. Завдяки даній стратегії новинки  будуть продавати безмитно в тих країнах СНД, з якими Україна має відповідні міжурядові відносини. Автомобілі будуть створювати спільно з відомими світовими виробниками, але з ким конкретно Євдокименко назвати відмовився, покликаючись на угоду про конфіденційність інформації. При цьому він повідомив, що презентація першої моделі відбудеться в 4-му кварталі 2010 року, другої — у 3-му кварталі 2011-го. Дані моделі стануть основою модельного ряду ЗАЗа на найближчі роки, що дозволить   йому зберегти об'єми виробництва після завершення випуску моделей "Славута" і Lanos. Відзначимо, що ЗАЗ проводить випробування нових авто ще з весни 2010. Наразі ведуться роботи з підготовки до виробництва. Всі подробиці з приводу першої новинки стануть відомі на "Столичному Автошоу", яке пройде в Києві 10-12 вересня. Також на автошоу обіцяють презентувати і сам автомобіль. Відомо лише, що принципово новий автомобіль носитиме бренд "ЗАЗ". За матеріалами "Аutoconsulting"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі