Завершується збірка першого серійного винищувача Су-35С

Поділитися
Компанія "Сухой" завершила загальну стиковку агрегатів першого серійного винищувача Су-35С. Роботи з виконання підписаного в серпні у рамках авіакосмічного салону МАКС-2009 державного контракту на постачання Міністерству оборони РФ у період до 2015 року багатофункціональних надманеврених винищувачів почалися восени 2009 року в Комсомольському-на-Амурі авіаційному виробничому об'єднанні імені Гагаріна, що входить до холдингу.
Компанія "Сухой" завершила загальну стиковку агрегатів першого серійного винищувача Су-35С. Роботи з виконання підписаного в серпні у рамках авіакосмічного салону МАКС-2009 державного контракту на постачання Міністерству оборони РФ у період до 2015 року багатофункціональних надманеврених винищувачів почалися восени 2009 року в Комсомольському-на-Амурі авіаційному виробничому об'єднанні імені Гагаріна, що входить до холдингу.На сьогоднішній день машина знаходиться в цеху остаточного складання і проходить підготовку до передачі в цех льотних випробувань КнААВО. Перший серійний Су-35С повинен бути переданий міністерству оборони РФ наприкінці цього року. Винищувач призначений також для зовнішнього ринку. Компанія "Сухой" веде переговори з замовниками з країн Південно-Східної Азії, Близького Сходу та Південної Америки, зацікавленими в переозброєнні своїх ВПС. Су-35 - глибоко модернізований багатофункціональний винищувач покоління "4". Особливостями літака є новий комплекс авіоніки на основі цифрової інформаційно-керуючої системи, що інтегрує системи бортового обладнання, нова радіолокаційна станція (РЛС) з фазованими антенними гратами із великою дальністю виявлення повітряних цілей і збільшеним числом одночасно супроводжуваних цілей, нові двигуни зі збільшеною тягою і поворотним вектором тяги.

За матеріалами CyberSecurity.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі