Засновник Twitter йде у відставку з посади генерального директора

Поділитися
Один із засновників соціальної мережі Twitter Еван Вільямс йде у відставку з посади головного виконавчого директора компанії. Його змінить нинішній головний операційний директор Дік Костоло.
Один із засновників соціальної мережі Twitter Еван Вільямс йде у відставку з посади головного виконавчого директора компанії. Його змінить нинішній головний операційний директор Дік Костоло.Еван Вільямс, який очолює компанію з 2008 року, йде з посади для того, щоб мати можливість зосередитися на тому, як зробити Twitter більш прибутковим. Оголошуючи про рішення у своєму блозі в соціальній мережі, пан Вільямс сказав, що Twitter має потребу в "задоволенні свого потенціалу як прибуткової компанії". Нагадаємо, кількість користувачів Twitter різко зросла за останні роки, досягнувши 160 млн. у порівнянні з трьома мільйонами два роки тому. Однак Уільямс підкреслює, що для того, щоб і далі залишатися успішним, компанії в даний час необхідно конвертувати економічне зростання у прибуток. "Збільшення компанії не є успіхом саме по собі", - говорить він. "Успіх для нас означає задоволення нашого потенціалу як прибуткової компанії, яка може зберегти свою культуру і увагу користувачів, маючи позитивний вплив на світ. Це завдання не з легких. Саме тому я вирішив звернутися до Діка Костоло, аби він став генеральним директором Twitter. Починаючи із сьогоднішнього дня, я буду повністю зосереджений на продуктовій стратегії", - повідомив він. Пан Вільямс є другим із засновників Twitter, який виконував обов'язки виконавчого директора, змінивши у 2007 році на посаді Джека Дорсі, коли той став головою компанії. Експерти відзначають, що такі перестановки для компанії є дуже важливим кроком, оскільки демонструють серйозні наміри компанії "робити гроші". Ця кадрова перестановка дозволить Twitter перетворитися з просто комунікаційної платформи на рекламний майданчик і реальний прибутковий бізнес.

За матеріалами: Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі