"Яндекс" й ICQ припинять співпрацю

Поділитися
Пошуковий гігант "Яндекс" і сервіс обміну миттєвими повідомленнями ICQ прийняли рішення не продовжувати угоду про співпрацю. Про це повідомили в середу, 15 вересня, російські ЗМІ.
Пошуковий гігант "Яндекс" і сервіс обміну миттєвими повідомленнями ICQ прийняли рішення не продовжувати угоду про співпрацю. Про це повідомили в середу, 15 вересня, російські ЗМІ.За повідомленнями засобів масової інформації, таке рішення з боку ICQ було прийнято внаслідок зміни власника компанії. Нагадаємо, що в липні 2010 року месенждер купила російська компанія Digital Sky Technologies за 187,5 мільйонів доларів. Представники DST не прокоментували причини розірвання угоди, зазначивши, що це комерційна таємниця. "Яндекс" підтвердив, що 16 вересня 2010 року партнерство буде припинено. Саме в цей день зупинять обслуговування кобрендінгового клієнта Яндекс ICQ. Користувачі, в яких встановлена ця версія месенджера, не матимуть жодних незручностей - додаток буде оновлено автоматично. "Ми задоволені результатами нашої співпраці з ICQ", - повідомив прес-секретар "Яндексу" Очир Манджіков. На веб-сторінці, присвяченій Яндекс ICQ, повідомляється, що проект завершено й запропоновано, як альтернативу, закачати клієнт ЯOnline. Договір між "Яндексом" й ICQ було укладено в 2008 році.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі