В Україні розпочали роботу експерти НАТО

Поділитися
В Україні у вівторок, 21 вересня, приступила до роботи група експертів Північноатлантичного альянсу. Мета роботи - розглянути проект Підсумкового документа щодо участі України в Процесі планування й оцінки сил міжнародної програми НАТО «Партнерство заради миру». Про це повідомляють ЗМІ, з посиланням на Департамент преси та інформації Міністерства оборони України.
В Україні у вівторок, 21 вересня, приступила до роботи група експертів Північноатлантичного альянсу. Мета роботи - розглянути проект Підсумкового документа щодо участі України в Процесі планування й оцінки сил міжнародної програми НАТО «Партнерство заради миру». Про це повідомляють ЗМІ, з посиланням на Департамент преси та інформації Міністерства оборони України. Очолює фахівців начальник Управління з планування Сил Департаменту оборонної політики та планування Міжнародного секретаріату НАТО Френк Боланд. Крім того, до складу делегації також входять представники Міжнародного секретаріату НАТО, Міжнародного військового штабу НАТО, Стратегічного командування НАТО з трансформації й Офісу зв'язку НАТО в Україні. Допомагати експертам у роботі будуть представники Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗСУ й видів Збройних сил України, інших силових структур та органів виконавчої влади держави. Українську військову делегацію на зустрічах з експертами НАТО очолює заступник начальника Генерального штабу ЗСУ віце-адмірал Ігор Кабаненко. У ході роботи заплановано розглянути процес проведення Оборонного огляду в Україні та виконання Річної національної програми  співпраці Україна-НАТО на 2010 рік. Також буде розглянуто стан виконання Державної програми розвитку ЗСУ на 2006-2011 роки. Візит експертів НАТО з питань Процесу планування та оцінки сил в Україну триватиме до 23 вересня.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі