В Угорщині два міста затоплено отуйними відходами

Поділитися
В Угорщині сталася аварія, в результаті якої два міста ,було затоплено отруйними відходами. НС сталася на місцевому заводі з виробництва глинозему. В наслідок події дві людини загинуло, семеро зникло без вісті. Про це в понеділок, 4 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на дані служб порятунку.
В Угорщині сталася аварія, в результаті якої два міста, було затоплено отруйними відходами. НС сталася на місцевому заводі з виробництва глинозему. В наслідок події дві людини загинуло, семеро зникло без вісті. Про це в понеділок, 4 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на дані служб порятунку.Ще близько 120 осіб звернулися за терміновою медичною допомогою. Більшість з них отримали опіки шкіри та очей. Завод, на якому сталася аварія, розташований в місті Айка в 160 кілометрах на південний-захід від Будапешта. У результаті вибуху резервуара з червоним шламом звідти витекло приблизно 600-700 тисяч кубометрів цієї речовини. Відходи затопили два містечка поруч з Айкою, місцями рівень речовини на вулицях сягає двох метрів. Зараз із регіону швидко евакуюють жителів. Для допомоги рятувальникам на місце аварії відправлено військових і два вертольоти. Поліція розслідує причини аварії. Червоний шлам - це нерозчинний осад, що утворюється при виробництві глинозему. Він містить луг і важкі метали та є небезпечним для навколишнього середовища й людського організму.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі