В Одесі почали підготовку навчань «Сі Бриз-2011»

Поділитися
Делегація командування ВМС Збройних сил України бере участь у плановій конференції з організації та проведення українсько-американських навчань "Сі Бриз-2011", яка почалася сьогодні в Одесі.
Делегація командування ВМС Збройних сил України бере участь у плановій конференції з організації та проведення українсько-американських навчань "Сі Бриз-2011", яка почалася сьогодні в Одесі.Як повідомили у прес-центрі командування ВМС України, метою заходу є опрацювання концепції та місця проведення майбутніх військових маневрів, визначення кола країн-учасниць, ймовірного складу сил та умов їхнього всебічного забезпечення. У конференції, окрім делегацій України і США, планують взяти участь представники від збройних сил понад 30 країн. Планова конференція з організації та проведення міжнародних навчань "Сі Бриз-2011" завершить свою роботу 5 листопада. Українсько-американські навчання серії "Сі Бриз" проводяться з 1997 року відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво з питань оборони та військових відносин між Міністерством оборони США та Міністерством оборони України. Вони засновані на двосторонній основі, але є відкритими для інших країн. Нагадаємо, Україна вже запросила до участі у «Сі Бриз-2011» Норвегію. Запрошення було озвучено 9 серпня, у Севастополі під час зустрічі командувача ВМС Збройних сил України, віце-адмірала Віктора Максимова з новопризначеним аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Норвегії в Україні підполковником Томмі Андре Йохансеном.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі