В Італійському аеропорту вибухнула адресована Берлусконі посилка

Поділитися
Пакунок на ім'я прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, який виявили на борту літака, що вилетів з Греції, вибухнув під час його обстеження поліцією в аеропорту Болоньї. Про це у вівторок, 2 листопада, повідомили ЗМІ.
Пакунок на ім'я прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, який виявили на борту літака, що вилетів з Греції, вибухнув під час його обстеження поліції в аеропорту Болоньї. Про це у вівторок, 2 листопада, повідомили ЗМІ. Представники італійської поліції, пов'язані з розслідуванням інциденту, повідомили агентству, що тип вибухівки, яка перебувала в пакунку, адресованому Берлусконі, поки що визначити не вдалося. При цьому поліція підозрює, що Берлусконі було відправлено такий ж пакунок, як і канцлеру ФРН Ангелі Меркель. Пакунок, що містить вибухову речовину, прийшов на адресу відомства канцлера ФРН 2 листопада. За даними німецьких ЗМІ, які ще не отримали підтвердження з офіційних джерел, відправником посилки з вибухівкою на ім'я Меркель значилося Міністерство економіки Греції. Підозрілий пакунок, адресований Сільвіо Берлусконі, було виявлено ввечері 2 листопада серед вантажу на борту літака, що виконував рейс з Афін з посадками в Парижі й Льєжі. Після того, як стало відомо про небезпечний вантаж, літак здійснив екстрену посадку в аеропорту італійського міста Болонья, де посилку на ім'я Берлусконі було передано на обстеження поліції. Також 2 листопада два підозрілі пакунки, адресовані Європолу в Гаазі і Європейському суду в Люксембурзі, були виявлені в аеропорту Афін. Обидва пакунки підірвали співробітники грецької поліції. Раніше повідомляли, що 1 і 2 листопада пакети з вибухівкою було доставлено до кількох посольств у Афінах, зокрема в російське. Один з таких пакунків, призначений для посольства Мексики, вибухнув у руках кур'єра, внаслідок чого чоловік отримав легкі поранення. Влада Греції, після події, ввечері 2 листопада ввела 48-годинну заборону на відправку літаками будь-яких поштових відправлень з території країни. Правоохоронні органи Греції підозрюють, що за розсилкою пакунків з вибухівкою стоять члени місцевих угрупувань анархістів. Було повідомлено, що двох підозрюваних уже затримано, проте ніякої іншої інформації про хід розслідування поки не надходило.

За матеріалами: Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі