В Індії зіткнулися потяги: більше 60 загиблих

Поділитися
У понеділок, 19 липня, в Індії сталося зіткнення двох потягів. У результаті аварії загинули більше 60 людей, десятки отримали поранення.
У понеділок, 19 липня, в Індії сталося зіткнення двох потягів. У результаті аварії загинули більше 60 людей, десятки отримали поранення. Трагедія сталася на станції у місті Саінтія у штаті Західна Бенгалія, що на сході Індії. Пасажирський потяг на повному ходу врізався у склад. Причини катастрофи поки що невідомі. На місце аварії прибули рятувальники, які намагаються витягти зі спотворених вагонів людей, використовуючи ацетиленові пальники та інші інструменти. Всього ж поранення отримали близько 200 осіб, багато з них перебувають у критичному стані. Обидва потяги були заповнені людьми, які їхали на роботу після вихідних, проведених вдома. Сила зіткнення була така велика, що дах одного з вагонів вдарився об пішохідний місток над коліями. Міністр шляхів сполучення Індії Мамата Банерджі вже оголосив про рішення виплатити сім'ям загиблих по 500 тисяч рупій (понад 10 тисяч доларів) і по 100 тисяч рупій тим, кого було поранено у катастрофі. На індійських залізницях, що належать державі, часто відбуваються нещасні випадки. Величезна залізнична мережа, побудована за британського правління, розкинулася по всій країні. Вона перевозить близько 18 мільйонів пасажирів на рік і має 9 тисяч пасажирських поїздів. Це вже друга за останній час трагедія на залізницях у Західній Бенгалії. Наприкінці травня пасажирський поїзд зійшов з рейок у результаті вибуху на колії. У результаті загинули майже 150 осіб.

За матеріалами: CNN, Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі