В Афганістані розбився військовий вертоліт: дев'ять загиблих, є постраждалі

Поділитися
У вівторок, 21 вересня, на півдні Афганістану розбився військовий вертоліт. У результаті загинули дев'ять військовослужбовців Міжнародних сил сприяння безпеці (ISAF) під керівництвом НАТО.
У вівторок, 21 вересня, на півдні Афганістану розбився військовий вертоліт. У результаті загинули дев'ять військовослужбовців Міжнародних сил сприяння безпеці (ISAF) під керівництвом НАТО.Про це повідомляє прес-служба Альянсу. У результаті краху вертольота поранення отримали ще двоє військовослужбовців НАТО, боєць афганської армії і громадянин США. Національності солдатів контингенту ISAF традиційно не уточнюються доти, поки про інцидент не сповістять їх рідних. Що стало причиною аварії вертольота, поки не відомо. Однак у заяві ISAF підкреслюється, що на момент падіння машини вогню з боку супротивника зафіксовано не було. З початку 2010 року в Афганістані загинуло 529 іноземних військовослужбовців, що, за даними експертів, стало рекордно високою цифрою з моменту початку військових дій у 2001 році. У даний час в Афганістані талібам протистоять 150 тисяч військових із 40 країн і близько 300 тисяч співробітників афганських сил безпеки.

За матеріалами: ISAF, Бі-бі-сі, CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі