"Укрексімбанк" дорозмістить єврооблігації на $250 млн

Поділитися
"Державний експортно-імпортний банк України" ("Укрексімбанк") планує в жовтні на $250 млн збільшити квітневий випуск п'ятирічних єврооблігацій на $500 млн зі ставкою 8,375% - до $750 млн із попередньою прибутковістю розміщення 7,5-7,63% річних . Про це повідомило проінформоване джерело на фондовому ринку.
"Державний експортно-імпортний банк України" ("Укрексімбанк") планує в жовтні на $250 млн збільшити квітневий випуск п'ятирічних єврооблігацій на $500 млн зі ставкою 8,375% - до $750 млн із попередньою прибутковістю розміщення 7,5-7,63% річних . Про це повідомило проінформоване джерело на фондовому ринку."У четвер стало відомо, що "Укрексімбанк" планує збільшити обсяг випуску своїх єврооблігацій, емітованих у квітні цього року. Обсяг буде збільшений з $500 млн до $750 млн. Завершення розміщення заплановано на 21 жовтня 2010, а попередня прибутковість розміщення визначена на рівні 7,5 -7,625%", - сказало джерело. За його словами, організатором випуску є банк Credit Suisse. Як повідомлялося, "Укрексімбанк" у середині квітня 2010 року розмістив п'ятирічні єврооблігації на $500 млн зі ставкою 8,375% річних. Андреррайтерами випуску виступили Citigroup Inc. і Credit Suisse AG. Міжнародне рейтингове агентство "Fitch Ratings" присвоїло випуску єврооблігацій фінальний довгостроковий рейтинг "B-" і рейтинг зворотності активів "RR4". ПАТ "Укрексімбанк" засновано у 1992 році і на 100% належить державі.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі