У РФ перед судом постане рота даїшників

Поділитися
В Астрахані (РФ) починається великий судовий процес стосовно 16 співробітників дорожньо-патрульної служби, обвинувачених в отриманні хабарів у складі організованої групи.
В Астрахані (РФ) починається великий судовий процес стосовно 16 співробітників дорожньо-патрульної служби, обвинувачених в отриманні хабарів у складі організованої групи.За версією слідства, на початку 2008 року командир роти Аркадій Кірсанов створив організовану злочинну групу з підлеглих співробітників для систематичного отримання хабарів у водіїв, що проїжджають через стаціонарні пости «Новий Міст», «Старий Міст» і «Кірі-Кілі». Як випливає з матеріалів кримінальної справи, отримана незаконним шляхом винагорода призначалася за неприйняття міліціонерами заходів адміністративного реагування до порушників правил дорожнього руху. Як повідомляє прес-служба СКП РФ, гроші передавалися старшим змін, у тому числі Володимиру Кириліну, для подальшої передачі Кірсанову. При цьому, на думку слідства, у кінці шестиденної зміни старший поста «Старий Міст» повинен був здавати 1 тисячу 800 рублів, а старші постів «Новий Міст» і «Кірі-Кілі» - 3 тисячі 600 рублів. Таким чином, у слідства є підстави вважати, що з однієї зміни за місяць Кірсанов отримував близько 45 тисяч рублів. Гроші, отримані понад встановлених сум, як вважає слідство, розподілялися у рівних частках між старшими змін і постів, а також іншими співробітниками, які входили до організованої злочинної групи. Злочинна діяльність організованої групи припинена в лютому 2010 року завдяки професійно проведеній роботі слідчих і співробітників УФСБ, а також служби власної безпеки МВС, у результаті якої була затримана вся чергуюча зміна кожного із трьох постів. Розслідування кримінальної справи, порушеної за п.«а» ч.4 ст.290 КК РФ (одержання хабарів у складі організованої групи), завершено. Справу направлено прокурору для затвердження обвинувального висновку та подальшої передачі до суду для розгляду по суті.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі