У результаті теракту в Пакистані загинули і постраждали сотні людей

Поділитися
У результаті теракту в пакистанському місті Лахор загинули і постраждали майже 400 людей. Такі цифри у четвер, 2 вересня, озвучила місцева влада.
У результаті теракту в пакистанському місті Лахор загинули і постраждали майже 400 людей. Такі цифри у четвер, 2 вересня, озвучила місцева влада.Напередодні ввечері троє смертників підірвали себе у шиїтській процесії. Вибухи прогриміли у натовпі людей, який прямував вулицями Лахора, у радіусі близько 600 метрів. У результаті, за останніми даними, загинула 31 людина. Окрім того, ще близько 340 отримали поранення. Семеро постраждалих перебувають у критичному стані, таким чином, число жертв потрійного теракту може зрости. Як уточнює поліція, перший вибух прогримів, коли учасники процесії вже збиралися розходитися. Другий вибух стався через три хвилини, а третій спрацював через півгодини. Правоохоронні органи Лахора були попереджені про можливість нападу на учасників шиїтської процесії. Для охорони заходу були задіяні близько 2,5 тисячі поліцейських, однак їм не вдалося запобігти теракту. Представник лахорської влади Хусро Первез уточнив, що правоохоронці помітили першого смертника за мить до вибуху, проте їм не вдалося зупинити зловмисника. Більшість жителів Пакистану - мусульмани-суніти. Напади на шиїтів в країні відбуваються досить часто.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі