У Підмосков'ї побито ще одного журналіста

Поділитися
У місті Жуковському (Московська область, РФ) скоєно напад на ще одного журналіста - Анатолія Адамчука. Інцидент трапився у дворі редакції «Жуковские вести». У потерпілого була зафіксована черепно-мозкова травма, струс мозку, забої м'яких тканин обличчя.
У місті Жуковському (Московська область, РФ) скоєно напад на ще одного журналіста - Анатолія Адамчука. Інцидент трапився у дворі редакції «Жуковские вести». У потерпілого була зафіксована черепно-мозкова травма, струс мозку, забої м'яких тканин обличчя.У даний час журналіст перебуває вдома. За словами журналіста, метою нападників не було пограбування, тому що у нього вкрали лише карту пам'яті, що лежала в кишені. ОВС Жуковського почало розслідування за фактом нападу. Як відзначає видання, швидше за все, напад пов'язаний із професійною діяльністю: саме Адамчук виніс питання про затримання дітей у Жуковському, що виступили проти вирубування місцевого лісу, на рівень федеральних ЗМІ. Нагадаємо, 5 листопада було скоєно напад на журналіста «Коммерсанта». За даними слідства, двоє нападників завдали кореспонденту дуже сильні удари арматурою. Правоохоронні органи одразу відкинули версію нападу з метою пограбування, оскільки злочинці не забрали з собою ніяких цінностей.

За матеріалами «Жуковских вестей»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі