У парадах на День Незалежності візьмуть участь майже 10 тис. військовослужбовців

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У парадах до 20-ї річниці Незалежності України в шести містах візьмуть участь майже 10 тис. військовослужбовців. Про це повідомив у п'ятницю, 3 червня, на брифінгу перший заступник міністра оборони України Володимир Можаровський, повідомляє прес-служба Міноборони.
«До участі у парадах військ у містах-героях Києві, Керчі, Одесі, Севастополі, містах Львові та Вінниці буде залучено майже 10 тис. військовослужбовців, близько 500 одиниць озброєння і військової техніки, 36 літаків, 12 вертольотів, 14 військових кораблів і катерів» , - сказав він.
Також, додав В. Можаровський, окремі зразки озброєння і військової техніки будуть виставлені для огляду. Озброєнням і військовою технікою будуть представлені практично всі види і роди Збройних сил, сказав він.
При цьому перший заступник міністра оборони повідомив, що наразі триває підготовка особового складу, екіпажів, обслуги бойової техніки, яка братимуть участь у парадах.
«Ми шукаємо можливості скоротити фінансові витрати і вкластися в той фінансовий ресурс, який передбачений державним бюджетом, а це - 56 млн грн», - зазначив В. Можаровський.
Нагадаємо, що Міністерство оборони хотіло витратити на парад у День незалежності 320 млн грн, однак поки цієї суми не отримало.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі