У Москві розстріляно міліцейський патруль

Поділитися
Двоє уродженців Дагестану, які намагалися минулої ночі викрасти автомобіль Honda Civic на Профспілковій вулиці Москви, будучи спійманими на місці злочину розстріляли міліційний патруль. У результаті було вбито старшину патрульно-постової служби ОВС "Обручевський" і тяжко поранено начальника відділу кадрів ОВС та міліціонера-стажиста.
Двоє уродженців Дагестану, які намагалися минулої ночі викрасти автомобіль Honda Civic на Профспілковій вулиці Москви, будучи спійманими на місці злочину розстріляли міліційний патруль. У результаті було вбито старшину патрульно-постової служби ОВС "Обручевський" і тяжко поранено начальника відділу кадрів ОВС та міліціонера-стажиста.Як заявив керівник слідчого управління СКП по Москві Анатолій Багмет, що прибув на місце події, напад на трьох співробітників правоохоронних органів було скоєно в той момент, коли міліціонери спробували перевірити документи у підозрілих осіб, помічених біля дорогої машини. "Один із нападників зробив постріл у міліціонера, який, на жаль, загинув", - сказав Багмет, додавши, що всього було здійснено не менше десяти пострілів. Як розповів начальник московського ГУВС генерал Володимир Колокольцев, той, хто стріляв, витратив всі патрони і продовжив стрілянину з пістолета вбитого міліціонера. Проте піти йому не вдалося. Уродженець Дагестану, отримавши близько п'яти кульових поранень під час стрілянини, був госпіталізований і пізніше помер у лікарні. Ним виявився 22-річний уродженець Дагестану Шаміль Ісмаїлов. Міліціонери вилучили у нього зброю, яка направлена на експертизу. Другому нападаючому вдалося втекти, але особа його вже встановлена - це брат затриманого Закір Ісмаїлов. У СКП не виключають їхньої причетності до бандпідпілля на Північному Кавказі. У місті оголошено план-перехоплення "Вулкан". Нагадаємо, вчора у Дагестані помер у лікарні від кульових поранень генеральний директор телекомпанії "Махачкала-ТВ" Магомедвакіль Султанмагомедов. Загиблий був одним з найбільш відомих прихильників авторитетного дагестанського шейха Саїда-ефенді Чіркейского, чий вплив на Духовне управління мусульман Дагестану є визначальним. Замах на Султанмагомедова, що був одночасно начальником відділу релігійної освіти Духовного управління мусульман Дагестану, було скоєно близько 7:20 за київським часом. Невідомі розстріляли автомобіль, в якому їхав Султанмагомедов.

За матеріалами Граней.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі