У Мінпраці виявлені фінансові порушення на 12 мільйонів гривень

Поділитися
Головне контрольно-ревізійне управління виявило у Міністерстві праці та соціальної політики України фінансові порушення на суму майже 12 мільйонів гривень. Порушення здійснювалися при закупівлях послуг з організації безкоштовного харчування дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Головне контрольно-ревізійне управління виявило у Міністерстві праці та соціальної політики України фінансові порушення на суму майже 12 мільйонів гривень. Порушення здійснювалися при закупівлях послуг з організації безкоштовного харчування дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Як повідомили у прес-службі ГоловКРУ, згідно з планом контрольно-ревізійної роботи на другий квартал 2010 проведено ревізію використання Міністерством праці та соцполітики бюджетних коштів за період із 1 січня 2008 року по 1 квітня 2010 року. У результаті, виявлено порушення фінансової дисципліни на загальну суму 11,8 мільйона гривень, у тому числі ті, що призвели до матеріальних збитків держбюджету на суму 7,6 мільйона гривень, і що не призвели до втрат - 4,2 мільйона гривень. Зокрема, ревізією встановлено, що порушення здійснювалися при закупівлях послуг з організації безкоштовного харчування дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Нагадаємо, раніше Головне контрольно-ревізійне управління виявило на ВАТ ДАК «Хліб України» і 64-х його дочірніх підприємствах фінансові порушення на суму 419,5 мільйонів гривень. Як повідомили у ГоловКРУ, втрати фінансових і матеріальних ресурсів компанії, допущені внаслідок порушень законодавства, становлять 18,5 мільйона гривень, неефективних управлінських дій - 141,1 мільйона гривень і порушень, що не призвели до втрат, - 259,8 мільйона гривень.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі