У Мексиці зник прокурор, який розслідував масове вбивство

Поділитися
Прокурор, який вів розслідування вбивств в Мексиці 72 мігрантів з країн Центральної і Південної Америки, пропав без вісти. Про це повідомив президент країни Феліпе Кальдерон.

Прокурор, який вів розслідування вбивств в Мексиці 72 мігрантів з країн Центральної і Південної Америки, пропав без вісти. Про це повідомив президент країни Феліпе Кальдерон.

За його словами, державного обвинувача Роберто Хаїм Суареса і приставленого до нього офіцера поліції останній раз бачили два дні тому в місті Сан-Фернандо. Зараз вони вважаються зниклими без вісти.

Минулої середи, 25 серпня, мексиканськими військовими були виявлені тіла 72 чоловік, у тому числі 14 жінок, на півночі країни під час рейду на ранчо, де знаходилися вірогідні члени наркокартелю.

На місце події був скерований вертоліт, по якому зловмисники відкрили вогонь з автоматичної зброї. У ході стрілянини був вбитий один з військових, а також троє нападників.

Кільком зловмисникам вдалося втекти. Наземні війська, що прибули до місця перестрілки, виявили на ранчо велику кількість зброї, а при обстеженні території поблизу і було знайдено захоронення.

За даними мексиканської влади, знайдені у масовій могилі люди стали жертвами війни між наркокартелями. Поки не ясно, чи були вбиті всі вони одночасно або окремо.

За матеріалами: Бі-бі-сі, CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі