У Львові після ночі у райвідділі міліції помер затриманий

Поділитися
У Львові після ночі у райвідділі міліції помер молодий чоловік - Михайло Стадник. Він провів у райвідділі 12 годин, а вийшовши звідти, впав. Смерть, за версією міліції, настала внаслідок черепно-мозкової травми. Рідні переконані, що затриманого у райвідділі катували. І красномовний доказ цього - півсотні синців.
У Львові після ночі у райвідділі міліції помер молодий чоловік - Михайло Стадник. Він провів у райвідділі 12 годин, а вийшовши звідти, впав. Смерть, за версією міліції, настала внаслідок черепно-мозкової травми. Рідні переконані, що затриманого у райвідділі катували. І красномовний доказ цього - півсотні синців.Після ночі у райвідділі затриманого за підозрою у крадіжці вели на допит. Дорогою він впав і помер. Василина Стадник, сестра загиблого, говорить, що синці у брата були навіть на п'ятах. Наталія Стадник, мати Михайла, говорить, що виглядав син так, "ніби був у бетономішалці". Олег Мицик - правозахисник - стверджує: "На тілі Стадника була виявлена 51 точка дотику, є синці і забої, у тому числі в такому екзотичному місці як п'ята, яка є улюбленим місцем тортур". Судмедексперт засвідчив синці на тілі Стадника, однак припустив, що вони могли утворитися від надання медичної допомоги, зокрема від непрямого масажу серця і дефібрилятора. Але медсестра, яка була на виклику, говорить, окрім двох уколів загиблому більше нічого не робили. Свою причетність до синців на тілі Стадника у міліції спростовують, кажуть чоловік сам травмувався, коли грабував підвали. "Даний громадянин був у нетверезому стані і. У нього були синці на руках, були сліди від уколів на внутрішній поверхні ліктьового суглоба", - заявив Станіслав Броневицький - керівник Львівського міського управління міліції. На руках у рідних Михайла Стадника відмова районної прокуратури у порушенні кримінальної справи щодо неправомірних дій міліції. Втім, обласна прокуратура вже скасувала це рішення. Зараз призначено додаткове медико-судове дослідження для встановлення механізмів утворення тілесних ушкоджень на тілі Стадника. Мати загиблого каже, що згодна навіть на ексгумацію аби тільки вбивці були покарані. Михайло Стадник не дожив рівно місяць до 32 років. Без батька залишився 6-річний син.

За матеріалами ТСН.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі