У Києві хочуть побудувати «легкі» паркінги

Поділитися
До 2012 року в Києві побудують сім багатоповерхових «легких» паркінгів. Про це на прес-конференції заявив перший заступник начальника комунального об'єднання «Інститут Генерального плану Києва» Василь Присяжнюк.
До 2012 року в Києві побудують сім багатоповерхових «легких» паркінгів. Про це на прес-конференції заявив перший заступник начальника комунального об'єднання «Інститут Генерального плану Києва» Василь Присяжнюк.«Київтранспарксервіс» зараз визначається з ділянками, на яких будуть побудовані такі паркінги. Є багато інвесторів, які готові їх побудувати. До 2012 року це буде зроблено», - заявив чиновник. За словами Присяжнюка, нові паркінги розраховані на 3 тисячі місць. Також чиновник нагадав, що в рамках підготовки до Євро-2012 у Києві планується будівництво перехоплюючих паркінгів на основних в'їздах до міста.

За матеріалами ЛІГА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі