У Гондурасі з військової бази викрали літак

Поділитися
У Гондурасі з військової бази група невідомих озброєних людей зуміла викрасти літак. Літальний апарат раніше було конфісковано в наркоторговців. Про це в понеділок, 1 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
У Гондурасі з військової бази група невідомих озброєних осіб зуміла викрасти літак. Літальний апарат раніше було конфісковано в наркоторговців. Про це в понеділок, 1 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Надзвичайно пригода сталася на території аеродрому «Армандо Ескалон», який знаходиться в передмісті Сан-Педро-Сула, на півночі Гондурасу. Згідно з офіційними заявами влади країни, крадіжку скоїло п'ятеро озброєних осіб, які зуміли зв'язати трьох охоронців і викрасти з ангара літак, на якому й полетіли. Згідно з повідомленнями преси, двомоторний літак моделі Beechcraft King Air, викрадений бандитами, конфіскувала поліція в 2008 році під час антинаркотичного рейду. З того часу літак знаходився на базі в Сан-Педро-Сула, оскільки влада не могла вирішити, якій державній службі його передати. Сан-Педро-Сула вже не вперше потрапляє в поле зору репортерів. 31 жовтня під час аматорського футбольного матчу на гравців у цьому місті напали бандити. В результаті загинуло 14 осіб. Поліція пов'язує напад з розбірками наркокартелів.

За матеріалами: УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі