У білоруській опозиції не вірять у самогубство засновника сайту «Хартія-97»

Поділитися
Лідер цивільної кампанії «Європейська Білорусь», кандидат у президенти Білорусі Андрій Санников не вірить у самогубство засновника опозиційного сайту «Хартія-97» Олега Бебеніна.
Лідер цивільної кампанії «Європейська Білорусь», кандидат у президенти Білорусі Андрій Санников не вірить у самогубство засновника опозиційного сайту «Хартія-97» Олега Бебеніна.«На прохання рідних ми не давали інформацію до проведення судмедекспертизи. Я був на місці трагедії і повинен сказати, що я не вірю в самогубство Олега Бебеніна. Багато що викликає сильні сумніви. Не було знайдено ніякої записки, останні смс, які він відправляв друзям, свідчать про те, що він збирався з ними в кіно ввечері в четвер. Неділю тому Олег повернувся з сім'єю з відпустки з Греції. Дивно, що МВС вже поширює свою версію, не дочекавшись судмедекспертизи. У нас були великі плани, ми зустрічалися щодня. Олег мій друг, він основний член моєї команди, прекрасний журналіст і дуже надійна людина. Мої щирі співчуття дружині, батькам і всім родичам Олега», - заявив Санников. Нагадаємо, що в російських ЗМІ в суботу, 4 вересня, з'явилися повідомлення з посиланням на анонімні джерела в МВС Білорусі про те, що «Бебенін учинив самогубство». Засновника і керівника сайту «Хартія-97» було знайдено повішеним 3 вересня в 17.30 на його дачі під Мінськом. З'ясувалося, що під час огляді на шиї Бебеніна була виявлена странгуляційна борозна, яка може свідчити як про самогубство, так і про насильницьку смерть шляхом задушення або задушення петлею. Бебенін народився в 1974 році. Закінчив факультет журналістики Білоруського державного університету. У 1990-х роках працював заступником головного редактора незалежної білоруської газети «Ім'я». З 1998 року був засновником і керівником сайту «Хартія-97». У Бебеніна залишилися дружина і двоє синів. Похорони Бебеніна відбудуться в понеділок, 5 вересня. За матеріалами «Хартия-97»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі