У Апеляційному суді Києва обіцяють взятися за «справу Зварича» в серпні

Поділитися

Апеляційний суд Києва розпочне розгляд справи колишнього глави Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича по суті в серпні 2010 року.

Як повідомили в апеляційному суді в понеділок, наразі суддя, який розглядатиме цю справу, ознайомлюється  з матеріалами.

Нагадаємо, екс-глава Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич знаходиться під вартою з 9 березня 2009 року після затримання у власній львівській квартирі.

Його звинувачують в отриманні хабарі в особливо великих розмірах. Генпрокуратура закінчила розслідування цієї справи, і наразі обвинувачений ознайомлюється з матеріалами кримінальної справи.

Термін утримання під вартою екс-судді продовжено до 9 липня поточного року за рішенням суду.

Як повідомлялося, 21 червня цю справу було направлено слідчим до Верховного суду, який визначив підсудність розгляду «справи Зварича», – воно було передане до Апеляційного суду Києва.

За повідомленнями ЗМІ, незадовго до цього, 16 червня колишній суддя, коли йому дали ознайомитися зі справою, виривав сторінки, гриз їх і таким чином зіпсував 600 листів.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі