Тігіпко не виключає співпраці з Тимошенко

Поділитися
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко не виключає можливості співпраці з Юлією Тимошенко після місцевих виборів у деяких регіонах країни. Про це політик заявив в інтерв'ю журналу "Фокус".
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко не виключає можливості співпраці з Юлією Тимошенко після місцевих виборів у деяких регіонах країни. Про це політик заявив в інтерв'ю журналу "Фокус"."Ми будемо домовлятися з тими, хто є конструктивним, хто захоче міняти країну. І поки у президента Януковича зберігається таке бажання, ми будемо з ним співпрацювати", - сказав Тігіпко. "Але при цьому я не можу сказати, що десь в центрі або на заході України ми не можемо зблокуватися у місцевих радах з прогресивними людьми, які представляють опозицію", - додав він. На питання, чи означає це, що він не проти співпрацювати з Тимошенко на місцях, Тігіпко відповів: "Так, це мене не бентежить. Об'єднуватися треба перш за все для того, щоб впливати на прийняття важливих для країни чи певного регіону рішень". Політик також заявив, що його партія на місцевих виборах планує покращити результат, отриманий на попередніх президентських. При цьому Тігіпко поскаржився на погіршення законодавчого поля. «Сильна Україна» поставила абсолютно конкретні завдання у всіх областях: покращити результат, досягнутий на президентських виборах. Незважаючи на погіршення законодавчого поля щодо місцевих виборів, нити ми не будемо - будемо працювати», - констатував політик.

За матеріалами "Фокуса"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі