«Свобода»: Учасників акції протесту в Івано-Франківську побили бійці "Беркуту"

Поділитися
У Івано-Франківську 9 листопада під час пікетування Івано-Франківської ОДА та обласної виборчої комісії бійці «Беркуту» напали на лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока та побили учасників акції протесту «Ні виборчим фальсифікаціям та політичному злодійству», інформує прес-служба ВО «Свобода».
У Івано-Франківську 9 листопада під час пікетування Івано-Франківської ОДА та обласної виборчої комісії бійці «Беркуту» напали на лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока та побили учасників акції протесту «Ні виборчим фальсифікаціям та політичному злодійству», інформує прес-служба ВО «Свобода».У повідомленні прес-служби партії зазначено: "Кількасот учасників акції на чолі з головою ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком та головою Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександром Сичем намагалась потрапити до приміщення обласної виборчої комісії, де мали намір навести приклади грубих фальсифікацій, які вичинені на Прикарпатті під час виборів до Івано-Франківської обласної ради. Проте, шлях до виборчої комісії перекрили бійці "Беркуту". Брутально застосувавши силу вони не впустити "свободівців" у будинок облдержадміністрації, де і розташована обласна ТВК. У результаті було побито кілька прихильників ВО "Свобода". Внаслідок дій правоохоронців вони отримали значні тілесні ушкодження. Лідер партії Олег Тягнибок зазначив: "Працівники підрозділу "Беркут" намагалися не допустити нас, громадян України, до обласної виборчої комісії. Декілька беркутівців накинулися на мене, заледве не розірвавши мій одяг. І коли кілька наших прихильників кинулися мене захищати від цього свавілля, їх вмить кинули на землі, де працівники силових структур почали їх брутально бити ногами». За словами Тягнибока, при цьому правоохоронці заявляли, що в такий спосіб захищають владу. «Напевно правоохоронці забули, що їхнім основним завданням є захист не влади, а нас, українців, громадян цієї держави. Натомість вони просто жорстоко побили кількох з тих, хто наважився в рамках Закону захищати своє право на чесні вибори", - зазначив Тягнибок.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі