Світ відзначає День Нельсона Мандели

Поділитися
В неділю, 18 липня, рішенням ООН уперше проголошено міжнародним Днем Нельсона Мандели. Сам відомий південноафриканський борець проти апартеїду і нобелівський лауреат святкує сьогодні 92-й день народження.
В неділю, 18 липня, рішенням ООН уперше проголошено міжнародним Днем Нельсона Мандели. Сам відомий південноафриканський борець проти апартеїду і нобелівський лауреат святкує сьогодні 92-й день народження.Передбачається, то в День Нельсона Мандели люди повинні присвятити час для допомоги ближнім. Таким чином вони зможуть  продемонструвати, що в них теж є частинка відомого південноафриканського борця за мир і свободу. Варто зазначити, що ООН уперше в історії проголосила міжнародний день на честь окремої персони. Нельсон Мандела, один з найвідоміших активістів у боротьбі за права людини, був президентом ПАР з 1994 по 1999 рік. До цього він через своїх переконань був у в'язниці в цілому 27 років. Нельсон Мандела є почесним членом більше 50 міжнародних університетів, лауреатом безлічі нагород, зокрема Нобелівської премії миру, якою був удостоєний в 1993 році.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі